0479 19 35 82 - jens@fasade.be

verkopen

Je huis verkopen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Het meeste halen uit je investeringspand of -grond?

Je wil jouw huis in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen verkopen?
Misschien ben je klaar voor een volgende stap, heb je iets anders gevonden of wil je het meeste halen uit je investeringspand?
In elk geval ben je op zoek naar een betrouwbare vastgoedmakelaar die jouw pand met zorg op de markt zet én voor een interessante verkoopprijs zorgt.


Kies je voor Fasade als makelaar? Dan kun je erop rekenen dat onze unieke aanpak de verkoop van je huis een boost geeft.
80 procent van onze panden worden namelijk na twee weken al verkocht. We hebben inzicht in de snel veranderende vastgoedmarkt en spelen daarop in.


Met vlotte juridische begeleiding en slimme (online) marketing zorgen we voor het beste resultaat.
Zo geef jij jouw huis zonder zorgen uit handen en focus je ten volle op wat de toekomst brengt.

Kennis maken?

Diepgaand en
persoonlijk


We luisteren naar jouw wensen,
zijn transparant en betrekken je
in elke stap van het proces.

Doelgerichte
presentatie


We vertrekken vanuit het verhaal van je huis
en vertalen het in een online en offline marketingstrategie.

Maximale
verkoopprijs


No sales talk: met ons
performant biedingssysteem verkopen
we jouw huis vlot en aan de beste prijs.

Aan de slag met FasadeOnze werkwijze

1. Kennismaking

Hey, hallo!


Tijdens een verkennend gesprek maken we niet alleen kennis met jouw woning, maar ook met jou en je verhaal. We peilen naar je verwachtingen en vertellen meer over onszelf, zodat we beiden kunnen voelen of er een klik is. Zo bepalen we of we dezelfde taal spreken en een gelijke visie nastreven.


2. Opstart

Let's go!


We voelen wederzijds vertrouwen en beslissen om samen verder te gaan? Super! Dan kunnen we van start. We ondertekenen een - heldere en transparante - samenwerkingsovereenkomst zonder kleine lettertjes en vooropgestelde termijn. Je zit dus niet vast aan de standaard drie of zes maanden zoals bij een traditionele makelaar, maar kiest de termijn van onze opdracht zelf.


3. Voorbereiding

Goed begonnen...


We treffen alle voorbereidingen om jouw woning correct, aantrekkelijk en opvallend in de markt te zetten. Een vastgoedstyliste maakt de woning verkoopklaar, we organiseren een professionele fotoreportage met 360°-fotografie en ontwikkelen een persoonlijke website voor het huis. Daarnaast zorgen we voor alle nodige documenten, een prijsstrategie en een marketingcampagne. Uiteraard in nauwe samenspraak met jou.


4. Lancering

Ready for take-off


Alles klaar? Dan gaan we écht van start met de promotie van jouw pand. We lanceren de persoonlijke website met aantrekkelijke teksten, mooie foto’s en de nodige praktische info. Die delen we daarnaast via portaalsites (Immoweb, Zimmo, Realo …) en sociale media, maar ook via een stijlvol bord voor de deur en flyerbedeling. We communiceren open en vlot met kandidaat-kopers om hen nauwkeurig te informeren over de woning.


5. Bezoekdag

Kom binnen, wees welkom


Op de bezoekdag geven we elke kandidaat-koper een persoonlijke rondleiding doorheen de woning. We staan stil bij de features en mogelijkheden van het huis en gaan dieper in op de details. Nadien kan elke kandidaat, indien gewenst, binnen de 48 uren een bod uitbrengen. Jij beslist nadien of je wenst te verkopen tegen de hoogste prijs. Alles gebeurt open en eerlijk en we spelen de kopers op geen enkel moment tegen elkaar uit.


6. Eenmaal, andermaal...

Verkocht


Ga je akkoord met het hoogste bod? Haal de champagne dan maar boven! Want nu kunnen we de verkoop afronden, het compromis ondertekenen én kan jij uitkijken naar je volgende stap. Een verhuis, renovatie of ben je op zoek naar een nieuw pand? We helpen je ook daarmee graag verder door je te verwijzen naar één van onze partners met expertise in the field of via aankoopbegeleiding.


Kennis maken?

Wij streven naar transparantie

Ons dienstenpakket: dit mag je verwachten

 • Een eigenaarslogin waarmee je de opmaak van jouw dossier zelf kan volgen
 • Stylingadvies van onze vastgoedstylist
 • Afhandeling van documenten zoals het bodemattest, de watertoets, het kadastraal uittreksel, het EPC en de elektrische keuring
 • Professionele fotoreportage
 • Virtuele 360°-rondleiding van jouw woning
 • Introductievideo als teaser
 • Richtprijsstrategie
 • Persoonlijke website voor de woning
 • Online marketingcampagne om het pand te promoten
 • Stijlvolle, informatieve signalisatie met een bord aan het huis
 • Flyerbedeling
 • Eén bezoekdag op zaterdag of zondag, van 9 tot 18 uur, waarop jouw kandidaat-kopers een persoonlijke rondleiding krijgen
 • Prijsmaximalisatie via ons biedsysteem
 • Begeleiding van de ondertekening van het compromis
 • Vlotte, open communicatie en 7/7 bereikbaarheid

Laat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Verriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2024 - Fasade - Website en branding door Pencill