0479 19 35 82 - jens@fasade.be

verkoopmakelaar

Fasade als verkoopmakelaar: jouw huis verkopen zonder zorgen

Je wil jouw huis in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen verkopen?
Misschien ben je klaar voor een volgende stap, heb je iets anders gevonden of wil je het meeste halen uit je investeringspand?
In elk geval ben je op zoek naar een betrouwbare vastgoedmakelaar die jouw pand met zorg op de markt zet én voor een interessante verkoopprijs zorgt.


Kies je voor Fasade als makelaar? Dan kun je erop rekenen dat onze unieke aanpak de verkoop van je huis een boost geeft.
80 procent van onze panden worden namelijk na twee weken al verkocht. We hebben inzicht in de snel veranderende vastgoedmarkt en spelen daarop in.
Met vlotte juridische begeleiding en slimme (online) marketing zorgen we voor het beste resultaat.
Zo geef jij jouw huis zonder zorgen uit handen en focus je ten volle op wat de toekomst brengt.

werkwijze
tarieven

Diepgaand en
persoonlijk


We luisteren naar jouw wensen,
zijn transparant en betrekken je
in elke stap van het proces.

Doelgerichte
presentatie


We vertrekken vanuit het verhaal van je huis
en vertalen het in een online en offline marketingstrategie.

Maximale
verkoopprijs


No sales talk: met ons
performant biedingssysteem verkopen
we jouw huis vlot en aan de beste prijs.

"Jens en Annelien zijn een gedreven, resultaatgericht en enthousiast koppel in de vastgoedsector! Ze zetten zich met veel toewijding in voor hun opdrachtgevers en zijn een flexibele en prettige gesprekspartner die verwachtingen overtreft met hun transparante en voornamelijk succesvolle en persoonlijke aanpak!"


Gaëtan Schooneknaep & Stefanie De Groote uit Beernem Manager Commercial Activities NMBS - feestzaal Ten Dauwe

"Ik leerde Jens bij de verkoop van onze privé-woning kennen als een zeer competente vastgoedmakelaar. Hij toonde dat hij de vastgoedsector door en door kent, speelt altijd zeer kort op de bal en heeft de juiste sociale competenties.

Het was een plezier om met hem te kunnen samenwerken."


Manu Wemel uit Meulebeke - Co-owner Squadt

"Fasade, een makelaar met een andere aanpak. De lege woning werd ingericht met meubilair en decoratie. Een knappe fotoreportage benadrukte op de persoonlijke website op een realistische manier de warme sfeer die de mogelijke koper hier zou kunnen vinden.
Na de bezoekdag brachten meerdere kandidaten een bod uit, waardoor de woning op dag 1 al direct verkocht was.
Een onverhoopt succes, een warm en eerlijk contact met Jens, een kleine investering met een grote opbrengst, maakten deze verkoop voor ons tot een heel positieve ervaring."


Els Vandenbussche

"Ik was kandidaat koper en greep naast de woning. Toch wil ik hier even vermelden dat de aanpak van Jens en zijn team uitzonderlijk is. Heel transparant en met voldoende ruimte voor reflectie. En dat is geen overbodige luxe in een oververhitte markt. Al bij al gaat het voor de meesten onder ons over een heel grote aankoop die een belangrijke stempel drukt op ons verdere leven... Een groot en merkbaar verschil met andere makelaars, en dat is erg geapprecieerd."


Hilde Devos

"Jens en Annelien slaagden erin een atypisch pand (woning met winkelruimte) te verkopen na één bezoekdag. Dit overtrof eerlijk gezegd onze verwachtingen. Al van voor we wisten dat er effectief op het pand geboden werd, feliciteerden en bedankten we Jens voor het vele werk dat hij in de verkoop had gestoken. Het uiteindelijke bod maakte de sfeer alleen maar beter 😁
Héél veel makelaars kunnen leren van de aanpak van Fasade. Bij het tekenen van de verkoopovereenkomst merkten we dat ook de kopers veel vertrouwen stelden in Jens. Dit versterkt alleen maar ons positief gevoel in de manier van werken van Fasade.
Doe zo voort; ik voorspel jullie een mooie toekomst!"


Philippe Pieters - CEO Pivabo

"Als eigenaar had ik alles toevertrouwd aan Jens en Annelien van Fasade. Vanaf ons eerste gesprek had ik al meteen een goed gevoel. Alles is zeer snel en correct verlopen. Het huis was in twee weken verkocht! Zowel de gepersonaliseerde website van het huis als het geleverde werk was op en top professioneel!"


Virginie Clarysse

"Zoals vele huiseigenaars die hun huis willen verkopen, twijfelden we sterk om het enerzijds zelf te doen of een immo in te schakelen. Vanwege het drukke schema kozen we voor het laatste. Na het horen van 3 verschillende makelaars hebben we voor Fasade gekozen. Hun duidelijk visie, sterke en transparante communicatie en snelheid van handelen gaf de doorslag. We hebben deze beslissing geen moment beklaagd. De verwachtingen werden overstegen met een zeer correcte en vlotte service en verkoop. De woning werd in kort tijd verkocht (binnen de twee weken) aan een zeer goede prijs. Een aanrader!"


Moira & Jan-Willem

"Jens is zeer toegewijd in zijn job en probeert echt te begrijpen waarnaar kopers op zoek zijn. Door zijn dossiers goed op te volgen en kort op de bal te spelen, boekt hij hele goede resultaten. Aanvankelijk was ik van plan om mijn huis zelf te verkopen, maar omdat mijn eigen online campagne niet snel genoeg resultaat opleverde en omdat Jens ons zeer goed geholpen had bij de aankoop van ons nieuw huis, heb ik op hem beroep gedaan. In slechts enkele weken tijd was de woning verkocht. Het was echt een plezier om met zo iemand samen te werken."


Kevin Vandenberghe uit Roeselare - CEO Hincha

"De kans om je woning te verkopen krijg je niet elke dag. We kozen voor de professionele begeleiding van Jens. Dat bleek achteraf een fantastische keuze!

​Jens heeft ons in alle fasen van de verkoop ontzorgd. Van het verkoopconcept, de administratie, het 'verkoopklaar' maken van de woning tot de bezoekdag zelf.

Het is moeilijk om exact te bepalen wat de verkoop zo succesvol heeft gemaakt, naar ons gevoel is het de perfecte combinatie geweest van al bovenstaande zaken. De stabiele factor voor ons hierbij was Jens, van A tot Z, op elk mogelijk moment. Hij heeft voor ons deze verkoop tot een grandioos succes gemaakt.​"


Frederik & Carmen uit Brugge

Aan de slag met Fasade

Onze werkwijze

1.

Kennismaking

Hey, hallo!


Tijdens een verkennend gesprek maken we niet alleen kennis met jouw woning, maar ook met jou en je verhaal. We peilen naar je verwachtingen en vertellen meer over onszelf, zodat we beiden kunnen voelen of er een klik is. Zo bepalen we of we dezelfde taal spreken en een gelijke visie nastreven.

2.

Opstart

Let's go!


We voelen wederzijds vertrouwen en beslissen om samen verder te gaan? Super! Dan kunnen we van start. We ondertekenen een - heldere en transparante - samenwerkingsovereenkomst zonder kleine lettertjes en vooropgestelde termijn. Je zit dus niet vast aan de standaard drie of zes maanden zoals bij een traditionele makelaar, maar kiest de termijn van onze opdracht zelf.

3.

Voorbereiding

Goed begonnen...


We treffen alle voorbereidingen om jouw woning correct, aantrekkelijk en opvallend in de markt te zetten. Een vastgoedstyliste maakt de woning verkoopklaar, we organiseren een professionele fotoreportage met 360°-fotografie en ontwikkelen een persoonlijke website voor het huis. Daarnaast zorgen we voor alle nodige documenten, een prijsstrategie en een marketingcampagne. Uiteraard in nauwe samenspraak met jou.

4.

Lancering

Ready for take-off


Alles klaar? Dan gaan we écht van start met de promotie van jouw pand. We lanceren de persoonlijke website met aantrekkelijke teksten, mooie foto’s en de nodige praktische info. Die delen we daarnaast via portaalsites (Immoweb, Zimmo, Realo …) en sociale media, maar ook via een stijlvol bord voor de deur en flyerbedeling. We communiceren open en vlot met kandidaat-kopers om hen nauwkeurig te informeren over de woning.

5.

Bezoekdag

Kom binnen, wees welkom


Op de bezoekdag geven we elke kandidaat-koper een persoonlijke rondleiding doorheen de woning. We staan stil bij de features en mogelijkheden van het huis en gaan dieper in op de details. Nadien kan elke kandidaat, indien gewenst, binnen de 48 uren een bod uitbrengen. Jij beslist nadien of je wenst te verkopen tegen de hoogste prijs. Alles gebeurt open en eerlijk en we spelen de kopers op geen enkel moment tegen elkaar uit.

6.

Eenmaal, andermaal...

Verkocht


Ga je akkoord met het hoogste bod? Haal de champagne dan maar boven! Want nu kunnen we de verkoop afronden, het compromis ondertekenen én kan jij uitkijken naar je volgende stap. Een verhuis, renovatie of ben je op zoek naar een nieuw pand? We helpen je ook daarmee graag verder door je te verwijzen naar één van onze partners met expertise in the field of via aankoopbegeleiding.

Wij streven naar transparantie

Ons dienstenpakket: dit mag je verwachten

 • Een eigenaarslogin waarmee je de opmaak van jouw dossier zelf kan volgen
 • Stylingadvies van onze vastgoedstylist
 • Afhandeling van documenten zoals het bodemattest, de watertoets, het kadastraal uittreksel, het EPC en de elektrische keuring
 • Professionele fotoreportage
 • Virtuele 360°-rondleiding van jouw woning
 • Introductievideo als teaser
 • Richtprijsstrategie
 • Persoonlijke website voor de woning
 • Online marketingcampagne om het pand te promoten
 • Stijlvolle, informatieve signalisatie met een bord aan het huis
 • Flyerbedeling
 • Eén bezoekdag op zaterdag of zondag, van 9 tot 18 uur, waarop jouw kandidaat-kopers een persoonlijke rondleiding krijgen
 • Prijsmaximalisatie via ons biedsysteem
 • Begeleiding van de ondertekening van het compromis
 • Vlotte, open communicatie en 7/7 bereikbaarheid

Jouw investering

Onze tarieven


Fasade maakt steeds een offerte op maat van jou & jouw woning. Volgens wat nodig is om je woning aan de beste prijs te verkopen.
Deze offerte kunnen we opmaken na de gratis verkoopanalyse.
Je weet op voorhand duidelijk wat je kan verwachten én wat je ervoor terugkrijgt.

Onze tarieven zijn op maat gemaakt en steeds all-in. We spreken over prijzen inclusief btw, alle documenten en het op maat gemaakte dienstenpakket.
Indien jouw woning niet werd verkocht, ben je geen succesfee verschuldigd.

Fasade is gespecialiseerd in vastgoed in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
Verkoop of koop je een woning buiten die regio?
Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen of wens je
jouw woning te verkopen?


Bel ons
Volg ons
Mail ons

Wil je graag met ons samenwerken
of wens je een gratis verkoopanalyse?

laat het ons gerust weten!


Privacy policy - Cookie policy
Algemene voorwaarden - Wedstrijdreglement

© 2021 - Fasade - Website en branding door Pencill
x

Download ons gratis e-book!

7 tips om je woning snel en aan de beste prijs te verkopen!e-mailadres*